Western

 • Little Woods

  Image Little Woods (2018)
  HD
  Little Woods (2018)
  Një Western modern rreth dy motrave që punojnë në mënyrë të paligjshme për të përmirësuar jetesën e tyre.
  Image Little Woods (2018)
 • Hostiles

  Image Hostiles (2017)
  HD
  Hostiles (2017)
  Në vitin 1892, një kapiten legjendar i ushtrisë amerikane, pranon të shoqërojë një shef të indigjenëve dhe familjen e tij në shtëpi, nëpërmjet një territori të rrezikshëm.
  Image Hostiles (2017)
 • The Lone Ranger

  Image The Lone Ranger (2013)
  HD
  The Lone Ranger (2013)
  Një luftëtar shpirtëror i indianëve të Amerikës, Tonto, tregon historitë e pathëna që transformuan Xhon Ridin, një njeri të ligjit, në një legjendë të drejtësisë. Dy heronjtë e papritur duhet të mësojnë të bashkëpunojnë dhe të luftojnë kundër lakmisë dhe korrupsionit.
  Image The Lone Ranger (2013)
 • Once Upon a Time in the West

  Image Once Upon a Time in the West (1968)
  HD
  Once Upon a Time in the West (1968)
  Historia epike një të huaj misterioze , i cili fatketsisht duhet të mbroj një grua të bukur nga një vrasës i pa mëshirshëm i cili punon në hekurudha.
  Image Once Upon a Time in the West (1968)
 • Valley of Bones

  Image Valley of Bones (2017)
  HD
  Valley of Bones (2017)
  Një paleontologe e pafat, që po lufton për të rritur djalin e saj, drejtohet drejt një zbulimi të rëndësishëm, në një vend gërmimi, nga një ish i droguar, por lidhjet e tij me kartelet rrezikojnë ti varrosin të dy nën peshën e të shkuarës së tyre kriminale.
  Image Valley of Bones (2017)
 • Tracker

  Image Tracker (2010)
  HD
  Tracker (2010)
  Një veteran afrikano jugor i luftës së Boerit sapo ka imgruar në Zelandën e Re dhe punësohet për të gjurmuar një njeri të akuzuar për vrasjen e një ushtari...
  Image Tracker (2010)
 • Justice

  Image Justice (2017)
  HD
  Justice (2017)
  Një marshall i Shteteve të Bashkuara kërkon të vendosë drejtëse për vdekjen e vëllait të tij. Ai mbron një qytezë të vogël nga një kryebashkiak i korruptuar dhe banda e tij që kanë qëllim të deklarojnë Luftën Civile.
  Image Justice (2017)
 • Trinity Is STILL My Name!

  Image Trinity Is STILL My Name! (1971)
  HD
  Trinity Is STILL My Name! (1971)
  Bambino (Vogëlushi) përpiqet t'i mësojë zantin vëllait të tij, Triniti, por përfundojnë duke ndihmuar një familje pionerësh dhe duke prishur një rrjet tregtie armësh.
  Image Trinity Is STILL My Name! (1971)
 • They Call Me Trinity

  Image They Call Me Trinity (1970)
  HD
  They Call Me Trinity (1970)
  Një endacak dembel e i armatosur, se bashku me vëllanë e tij, një hajdut i shëndoshën kuajsh, ndihmojnë një komunitet mormonësh që të mbrojnë token e tyre nga kryebashkiaku dhe xhelatët e tij.
  Image They Call Me Trinity (1970)
 • 17 Miracles

  Image 17 Miracles (2011)
  HD
  17 Miracles (2011)
  Si pjesë e kompanisë Willie Handcart, Levi Savage kishte frikën që po të largohej vonë në sezon do çonte në dëshpërim dhe vdekje. Ajo çka ai kuptoi është se për çdo tragjedi, ka disa mrekullira.
  Image 17 Miracles (2011)
 • Hickok

  Image Hickok (2017)
  HD
  Hickok (2017)
  Policit legjendar, Billi Hikoku i egër, i jepet detyra që të zbusë qytetin më të egër të perëndimit. Ndërkohë, i vihet në provë fama si njeriu më i shpejtë me armët.
  Image Hickok (2017)
 • Brimstone

  Image Brimstone (2016)
  HD
  Brimstone (2016)
  Një grua kthehet në një të arratisur kur ajo akuzohet gabimisht për një krim që nuk e ka kryer dhe është nën gjuetinë e një predikuesi hakmarrës...
  Image Brimstone (2016)
 • The Magnificent Seven

  Image The Magnificent Seven (2016)
  HD
  The Magnificent Seven (2016)
  Shtatë pushkatarë të zotë në perëndimin e vjetër, mblidhen bashkë për të ndihmuar një fshat të vogël nga disa hajdutë mizorë.
  Image The Magnificent Seven (2016)
 • Traded

  Image Traded (2016)
  HD
  Traded (2016)
  Në "pazaret" e viteve 1880 në perëndim, një baba duhet të largohet nga ferma e tij për në qytetin Dodge për të shpëtuar vajzën e tij nga një armik i vjetër, duke e vënë në provë reputacionin e tij si tërheqësi më i shpejtë i këmbëzës në ato vende.
  Image Traded (2016)
 • Unforgiven

  Image Unforgiven (2013)
  HD
  Unforgiven (2013)
  Ish-vrasësi i Shogunatit, Jubei Kamata, detyrohet të thyejë premtimin që i ka bërë gruas dhe të nxjerr edhe një herë shpatën e samurait për të ndihmuar një mik të vjetër.
  Image Unforgiven (2013)
 • Hell on the Border

  Image Hell on the Border (2019)
  HD
  Hell on the Border (2019)
  Arkansas, viti 1875. Pasi qëlloi 5 burra për të shpëtuar një gjykatës dhe më pas të hynte në Territorin Indian pas një banditi vdekjeprurës, Bes Rivs bëhet marshalli i parë i zi në perëndim të Misisipit.
  Image Hell on the Border (2019)
 • A Night in Old Mexico

  Image A Night in Old Mexico (2013)
  HD
  A Night in Old Mexico (2013)
  Një njeri i zënë ngushtë financiarisht por një qytetar i moshuar krenar, pasi detyrohet të shesë fermën e familjes së tij, arrin të takohet me nipin dhe përfshihet me shpërndarës droge.
  Image A Night in Old Mexico (2013)
 • Let the Bullets Fly

  Image Let the Bullets Fly (2010)
  HD
  Let the Bullets Fly (2010)
  Në vitin 1920 në Kinë, një bandit arrin në një qytet të largët provincial duke u paraqitur si shefi i saj i ri, ku ai përballet kundër një fisniku tiranik.
  Image Let the Bullets Fly (2010)
 • Renegade

  Image Renegade (2004)
  HD
  Renegade (2004)
  Majk kthehet në qytetin e tij të lindjes me një problem të vjetër për të zgjidhur. Vite më parë, kur ishte i ri, u përjashtua nga dikush sepse që të dy kishin rënë në dashuri me të njëjtën prostitutë. Tani Majku bëhet Marshalli i qytetit, i vendosur për të ruajtur dhe zbatuar ligjin...
  Image Renegade (2004)
 • Jane Got a Gun

  Image Jane Got a Gun (2016)
  HD
  Jane Got a Gun (2016)
  Një grua i kërkon ish të dashurit të saj për ndihmë në mënyrë që të shpëtojë burrin e saj kriminel nga një bandë që kërkon ta vrasë.
  Image Jane Got a Gun (2016)
 • Forsaken

  Image Forsaken (2015)
  HD
  Forsaken (2015)
  Kejfër dhe Donald Sathërlend ndajnë ekranin në këtë film perëndimor për një armëmbajtës të zemëruar, i cili përpiqet të pajtohet me babain e tij të largët ndërkohë që komuniteti i tyre është i rrethuar nga marrës tokash të pashpirt.
  Image Forsaken (2015)
 • The Ridiculous 6

  Image The Ridiculous 6 (2015)
  HD
  The Ridiculous 6 (2015)
  Filmi i shkruar nga Tim Herlihy në bashkëpunim me Adam Sandler dhe drejtuar nga Frank Coraci, tregon historinë e Tommy "Thika e Bardhë" Stockburn, i cili merr një udhëtim me pesë vëllezërit e tij (që nuk e dinte se i kishte) për të shpëtuar babanë e jashtëligjshëm që ishte rrëmbyer...
  Image The Ridiculous 6 (2015)