Aktor: Eric Bauza

 • Teen Titans Go! To the Movies

  Image Teen Titans Go! To the Movies (2018)
  HD
  Teen Titans Go! To the Movies (2018)
  Plani djallëzor i një armiku për dominimin e botës pengon pesë të rinj që ëndërrojnë famën në Hollywood.
  Image Teen Titans Go! To the Movies (2018)
 • Batman: Assault on Arkham

  Image Batman: Assault on Arkham (2014)
  HD
  Batman: Assault on Arkham (2014)
  Batmani përpiqet dëshpërimisht të gjejë një bombë të vendosur nga Xhokeri ndërkohë që Amanda Uollër punëson ekipin vetëvrasës të sapoformuar për të hyrë në Azilin e Arkhamit për të marrë informacione jetike të vjedhura nga Njeriu i Gjëzave.
  Image Batman: Assault on Arkham (2014)
 • Batman and Harley Quinn

  Image Batman and Harley Quinn (2017)
  HD
  Batman and Harley Quinn (2017)
  Dredhka Helmuese në bashkëpunim me Xhezon Vudro kërkon të zhvilloje një virus që do i kthejë të gjithë gjallesat e Tokës në hibridë kafshë-bimë. Për ta ndalur atë, Batmeni dhe ndihmësi i tij Naituing i kërkojnë ndihmë shoqes së Dredhkës, Harli Kuinit.
  Image Batman and Harley Quinn (2017)
 • Justice League: Gods and Monsters

  Image Justice League: Gods and Monsters (2015)
  HD
  Justice League: Gods and Monsters (2015)
  Në një univers alternativ, versionet shumë të ndryshme të Trinitetit (Supermen, Batmen dhe Uonder Uoman), të cilët veprojnë jashtë ligjit, janë akuzuar për vrasjen e disa shkencëtarëve të shquar dhe qeveria vendos t'i shfarosë ata.
  Image Justice League: Gods and Monsters (2015)
 • Tom and Jerry: Spy Quest

  Image Tom and Jerry: Spy Quest (2015)
  HD
  Tom and Jerry: Spy Quest (2015)
  Tomi dhe Xherri po kalonin nje dite te bukur ne plazh derisa erdhen Xhoni Kuest, Hadxhiu dhe Banditi. Ata duhet te ndohmojne qe te ndalojne nje ushtri me mace te keqija qe duan te vjedhin shpikjen me te re te Dr.Kuestit.
  Image Tom and Jerry: Spy Quest (2015)
 • Woody Woodpecker

  Image Woody Woodpecker (2017)
  Woody Woodpecker (2017)
  Një zog hiperaktiv kurorëkuq, përfshihet në luftë me një avokat të madh, pasi ky i fundit dëshiron të shkatërrojë shtëpinë e tij në pemë për të ndërtuar një vilë madhështore.
  Image Woody Woodpecker (2017)
 • Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles

  Image Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)
  Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)
  Batman, Batgirl dhe Robin krijojnë një aleancë me Breshkat adoleshente Ninxha për të luftuar kundër armikut të betuar të breshkave, Copëtuesi, i cili është bashkuar me Ra's Al Ghul dhe me Ligën e vrasësve.
  Image Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles (2019)
 • Avengers Confidential: Black Widow & Punisher

  Image Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)
  Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)
  Pas ndërhyrjes në një mision të fshehtë, Ndëshkuesi burgoset nga agjentja e S.H.I.E.L.D. dhe Hakmarrësve, Vejusha e Zezë. Nën urdhrat e drejtorit Nik Fjuri, Ndëshkuesi dhe Vejusha e Zezë dërgohen në një mision për të ndaluar Leviatanin, një organizatë globale terroriste që ka në plan t'ia shesë teknologjinë e vjedhur nga S.H.I.E.L.D. ofruesit më të lartë. Të dy duhet të…
  Image Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)