Aktor: Deshna Dugad

 • Ateet

  Image Ateet (2020)
  HD
  Ateet (2020)
  Një ushtar i humbur në luftë dhe i etiketuar si i vdekur, kthehet pas disa vitesh për gruan dhe vajzën e tij, vetëm për të kuptuar se ato e kanë hedhur pas krahëve të kaluarën. Ndërsa ai përpiqet të rikthehet në jetën e tyre, parashtrohen pyetje nëse ai ka vdekur apo është gjallë.
  Image Ateet (2020)