Aktor: Daveed Diggs

 • Blindspotting

  Image Blindspotting (2018)
  HD
  Blindspotting (2018)
  Ndërsa është në lirim me kusht, ai fillon të rivlerësojë marrëdhënien e tij me shokun e tij të ngushtë të paqëndrueshëm.
  Image Blindspotting (2018)
 • Wonder

  Image Wonder (2017)
  HD
  Wonder (2017)
  Bazuar në bestsellerin e 'New York Times', 'WONDER' tregon historinë tepër frymëzuese dhe të ngrohtë të Ougust Pullman. Një djalë me dallime në fytyrë që hyn në klasën e pestë, duke marrë pjesë në një shkollë fillore të zakonshme për herë të parë.
  Image Wonder (2017)