Aktor: Bingbing Fan

 • Air Strike

  Image Air Strike (2018)
  HD
  Air Strike (2018)
  Një konflikt historik gjatë Luftës së Dytë Botërore, paraqet guximin e 5 qytetarëve kinez të cilët transportojnë një kamion i cili ka në dorë fatin e pilotëve Kinez të drejtuar nga Koloneli i ushtrisë Amerikane(Bruce Willis).
  Image Air Strike (2018)
 • League of Gods

  Image League of Gods (2016)
  HD
  League of Gods (2016)
  Bazuar në novelën Kineze të shekullit të 16-të të Feng Zan Zi (Pushteti I Perëndive), historia tregon se si mbreti Zhou i Shangut bëhet tiran falë dredhive të Dajit, një dhelpër e cila është maskuar si një nga gratë e tij.
  Image League of Gods (2016)
 • My Way

  Image My Way (2011)
  My Way (2011)
  Frymëzuar nga një histori e vërtete. Qershor Shik punon për fermën e gjyshit Tatsuo se, ndërsa Koreja e kolonizuar nga Japonia.
  Image My Way (2011)
 • Skiptrace

  Image Skiptrace (2016)
  Skiptrace (2016)
  Një detektiv nga Honk Kongu me ndihmën e një kumarxhiu amerikan vihen në ndjekje të një krimineli të njohur kinez...
  Image Skiptrace (2016)
 • Flash Point

  Image Flash Point (2007)
  Flash Point (2007)
  Nje inspektor gjaknxehte eshte vene pas nje bande vietnamezo-kineze shume te fuqishme. Pas nje sere krimesh dhe vrasjesh jeta e shokut te tij dhe te dashures vihen ne rrezik.
  Image Flash Point (2007)