Aktor: Bella Thorne

 • I Still See You

  Image I Still See You (2018)
  HD
  I Still See You (2018)
  Ngjarjet zhvillohen nëntë vite më parë pas një ngjarje apokaliptike që vrau miliona njerëz dhe mbushi botën plot me fantazma.
  Image I Still See You (2018)
 • Ride

  Image Ride (2018)
  HD
  Ride (2018)
  Kur një shofer dhe një pasagjer i tij, i bashkohen një personazhi karizmatik, por manipulues, një natë normale në Los Anxhelos kthehet në në një luftë psikologjike për mbijetesë.
  Image Ride (2018)
 • Keep Watching

  Image Keep Watching (2017)
  HD
  Keep Watching (2017)
  Një familje burgoset në shtëpinë e tyre nga disa hajdutë, të cilët i detyrojnë të luajnë një lojë jetë a vdekje ku rregullat zbardhen me kalimin e natës.
  Image Keep Watching (2017)
 • Amityville: The Awakening

  Image Amityville: The Awakening (2017)
  HD
  Amityville: The Awakening (2017)
  Një nënë shpërngulet bashkë me tre fëmijët e saj, në një shtëpi të pushtuar nga shpirtrat.
  Image Amityville: The Awakening (2017)
 • The Babysitter 18+

  Image The Babysitter (2017) 18+
  HD
  The Babysitter (2017) 18+
  Ndodhitë e një mbrëmjeje marrin një kthesë të papritur kur një djalë i ri përpiqet të spiunojë dadon e tij.
  Image The Babysitter (2017) 18+
 • Blended

  Image Blended (2014)
  HD
  Blended (2014)
  Pas nje takimi te shkuar keq nje burre dhe nje grua e gjejne veten ne njësituat familjaresh. Ndersa ndjenjat per njeri tjetrin rriten jane femijet e tyre ata qe perfitojne.
  Image Blended (2014)
 • Assassination Nation

  Image Assassination Nation (2018)
  HD
  Assassination Nation (2018)
  Pasi del në internet informacioni personal i shumë qytetarëve të një qyteti të vogël, qyteti humbet kontrollin. Ndërkohë katër vajza të reja përfshihen në situatë duke u bërë shënjestër e qytetarëve.
  Image Assassination Nation (2018)