Aktor: Beau Knapp

 • The Signal

  Image The Signal (2014)
  HD
  The Signal (2014)
  Në një udhëtim, Niku dhe dy miqtë e tij tërhiqen në një zonë të izoluar nga një gjeni kompjuteri. Kur papritur gjithçka bëhet e errët, Niku rifiton vetëdijen – vetëm për ta gjetur veten në një makth.
  Image The Signal (2014)
 • Billy Lynn’s Long Halftime Walk

  Image Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
  HD
  Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
  19-vjeçari Billi Lin është sjellë në shtëpi për një turne fitoreje pas një beteje në Irak. Mes rikthimeve, filmi tregon se çfarë i ndodhi vërtetë skuadrës së tij, duke e krahasuar realitetin e luftës me perceptimin Amerikan.
  Image Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
 • The Gift

  Image The Gift (2015)
  HD
  The Gift (2015)
  Jeta e dy të sapomartuarve kthehet përmbys kur një i njohur nga e shkuara e burrit dërgon dhurata misterioze dhe të frikshme rreth një sekreti të para 20 viteve.
  Image The Gift (2015)
 • Southpaw

  Image Southpaw (2015)
  HD
  Southpaw (2015)
  Billy Hope do t'i ndryshojë jeta në mënyrë tragjike pasi gjen gruan e të vdekur dhe më pas i pafuqishëm dhe i dëshpëruar i drejtohet alkoolit dhe ilaçeve. Goditja përfundimtare vjen nga gjykata e cila nuk i lejon të rrisë vajzën, pasi sjellja e tij nuk është korrekte. E teksa ka prekur fundin Hope do të mbledhë copëzat e tij…
  Image Southpaw (2015)
 • Semper Fi

  Image Semper Fi (2019)
  HD
  Semper Fi (2019)
  Një oficer policie përballet me një dilemë etike kur bëhet fjalë për të ndihmuar vëllain e tij për t'u arratisur nga burgu.
  Image Semper Fi (2019)
 • Crypto

  Image Crypto (2019)
  Crypto (2019)
  Një bankieri të ri i caktojnë një detyrë në hetimin e një rrjeti korrupsioni dhe mashtrimesh në vendlindjen e tij. Ky hetim do të ndikojë në jetën e tij personale dhe në karrierën e biznesit.
  Image Crypto (2019)
 • Black and Blue

  Image Black and Blue (2019)
  HD
  Black and Blue (2019)
  Një police e re duhet të përballet me identitetin e saj si zezake dhe me profesionin e saj kur sheh dy policë të korruptuar që kryejnë vrasje.
  Image Black and Blue (2019)
 • Death Wish

  Image Death Wish (2018)
  Death Wish (2018)
  Dr. Paul Kersey është një kirurg traume më përvojë, i cili gjatë gjithë jetës së tij ka shpëtuar jetë. Pas një sulmi mbi familjen e tij, Paul nis misionin e tij për drejtësi.
  Image Death Wish (2018)