Aktor: Anthony Chan

 • Enter the Fat Dragon

  Image Enter the Fat Dragon (2020)
  HD
  Enter the Fat Dragon (2020)
  Një polic caktohet që të shoqërojë një kriminel në Japoni, ndërkohë që po përballej me problemet në marrëdhënie, po ashtu dhe me ndryshimin e tij në pamjen fizike.
  Image Enter the Fat Dragon (2020)
 • Twin Dragons

  Image Twin Dragons (1992)
  HD
  Twin Dragons (1992)
  Dy binjakë ndahen që në lindje dhe njëri bëhet mekanik, ndërsa tjetri dirigjent i njohur. Ata takohen pas shumë kohësh dhe ngatërrohen me njëri tjetrin.
  Image Twin Dragons (1992)
 • Miracles – Mr. Canton and Lady Rose

  Image Miracles – Mr. Canton and Lady Rose (1989)
  HD
  Miracles – Mr. Canton and Lady Rose (1989)
  Një djalosh nga fshati bëhet bosi i një bande duke blerë një trëndafil me fat nga një grua e moshuar. Ai dhe një këngëtare nga klubi i natës së bandës përpiqen të bëjnë një vepër të mirë për gruan e moshuar kur vajza e saj vjen për vizitë.
  Image Miracles – Mr. Canton and Lady Rose (1989)