Aktor: Amy Price-Francis

 • I Still See You

  Image I Still See You (2018)
  HD
  I Still See You (2018)
  Ngjarjet zhvillohen nëntë vite më parë pas një ngjarje apokaliptike që vrau miliona njerëz dhe mbushi botën plot me fantazma.
  Image I Still See You (2018)
 • Fifty Shades Darker

  Image Fifty Shades Darker (2017)
  HD
  Fifty Shades Darker (2017)
  Ndërkohë që Kristian përballet me demonët e tij, Anastasia duhet të përballet me urrejtjen dhe xhelozinë e femrave përpara saj.
  Image Fifty Shades Darker (2017)