Aktor: Amaury Nolasco

 • Prison Break Sezoni 5

  Image Prison Break Sezoni 5
  HD
  Prison Break Sezoni 5
  Për shkak të një komploti politik, një njeri i pafajshëm është dënuar me vdekje dhe shpresa e tij e vetme është vëllai i tij, i cili futet qëllimisht në të njejtin burg me qëllim që ta nxjerrë atë dhe veten jashtë .
  Image Prison Break Sezoni 5
 • Prison Break Sezoni 4

  Image Prison Break Sezoni 4
  HD
  Prison Break Sezoni 4
  Për shkak të një komploti politik, një njeri i pafajshëm është dënuar me vdekje dhe shpresa e tij e vetme është vëllai i tij, i cili futet qëllimisht në të njejtin burg me qëllim që ta nxjerrë atë dhe veten jashtë .
  Image Prison Break Sezoni 4
 • Prison Break Sezoni 3

  Image Prison Break Sezoni 3
  HD
  Prison Break Sezoni 3
  Për shkak të një komploti politik, një njeri i pafajshëm është dënuar me vdekje dhe shpresa e tij e vetme është vëllai i tij, i cili futet qëllimisht në të njejtin burg me qëllim që ta nxjerrë atë dhe veten jashtë .
  Image Prison Break Sezoni 3
 • Prison Break Sezoni 2

  Image Prison Break Sezoni 2
  HD
  Prison Break Sezoni 2
  Për shkak të një komploti politik, një njeri i pafajshëm është dënuar me vdekje dhe shpresa e tij e vetme është vëllai i tij, i cili futet qëllimisht në të njejtin burg me qëllim që ta nxjerrë atë dhe veten jashtë .
  Image Prison Break Sezoni 2
 • Prison Break Sezoni 1

  Image Prison Break Sezoni 1
  HD
  Prison Break Sezoni 1
  Për shkak të një komploti politik, një njeri i pafajshëm është dënuar me vdekje dhe shpresa e tij e vetme është vëllai i tij, i cili futet qëllimisht në të njejtin burg me qëllim që ta nxjerrë atë dhe veten jashtë .
  Image Prison Break Sezoni 1
 • Jarhead: Law of Return

  Image Jarhead: Law of Return (2019)
  FULL HD
  Jarhead: Law of Return (2019)
  Ronan, një pilot avioni luftarak qëllohet dhe rrëzohet në Siri pas një misioni. Ai është i biri i një senatori amerikan dhe një bashkëpunim mes skuadrave izraelite dhe amerikane dërgohet për të shpëtuar brenda 46 orëve...
  Image Jarhead: Law of Return (2019)
 • Armored

  Image Armored (2009)
  HD
  Armored (2009)
  Një roje që sapo ka filluar punë në një kompani sigurie për transportim parash shtyhet nga kolegët e tij me eksperiencë për të grabitur kamionin me 42 milion dollarë... Por lakmia për para e përçan grupin dhe ballafaqimi do të jetë vdekjeprurës...
  Image Armored (2009)
 • Transformers

  Image Transformers (2007)
  HD
  Transformers (2007)
  Një luftë shekullore mes dy racave Robotësh, Autobotët heroik dhe Deseptikonëve të këqij, vjen në tokë për një kub me fuqi të pamasë të cilin e ka një djalë adoleshent...
  Image Transformers (2007)
 • Street Kings

  Image Street Kings (2008)
  HD
  Street Kings (2008)
  Një polic i infiltruar i dëshpëruar nga vrasja e gruas së tij, përfshihet në vrasjen e një polici dhe duhet të pastrojë emrin e tij.
  Image Street Kings (2008)
 • The Rum Diary

  Image The Rum Diary (2011)
  HD
  The Rum Diary (2011)
  Gazetari amerikan Paul Kemp merr një punë të pavarur në Porto Riko për një gazetë lokale gjatë viteve 1960 dhe lufton për të gjetur një ekuilibër në mes të kulturës së ishullit dhe emigrantëve që jetojnë atje.
  Image The Rum Diary (2011)
 • 2 Fast 2 Furious

  Image 2 Fast 2 Furious (2003)
  HD
  2 Fast 2 Furious (2003)
  Brian O’Korner është ne lufte me ligjin pasi e lejoi liderin e grupit kriminal te arratisej. Për te shmangur pasojat ai duhet te punoje me një koleg te vjetër dhe te ndihmoje policinë te arrestojnë një shpërndare droge.
  Image 2 Fast 2 Furious (2003)
 • Speed Kills

  Image Speed Kills (2018)
  Speed Kills (2018)
  Historia e vërtetë e krijuesit dhe kampionit të botës të garave me varka shpejtësie në det të hapur. Ben Aronof është një njeri që e nisi nga zero dhe me punë dhe zgjuarsi arriti shumë, por sa mundi ai ta mbante famën dhe pasurinë që krijoi?
  Image Speed Kills (2018)