Aktor: Amanda Troop

 • Underwater

  Image Underwater (2020)
  HD
  Underwater (2020)
  Një grup kërkuesish oqeanikë, të cilët punojnë për një kompani gërmimi në thellësi të detit, përpiqen të shpëtojnë pasi një tërmet i mistershëm shkatërron kërkimet e tyre të thellësisë dhe zyrat e tyre të gërmimit që ndodhen në fund të Hendekut Mariana.
  Image Underwater (2020)