Aktor: Almila Bagriacik

 • 4 Blocks Sezoni 3

  Image 4 Blocks Sezoni 3
  HD
  4 Blocks Sezoni 3
  Me qendër në Neukölln, Berlin Toni administron biznesin e përditshëm të marrëdhënies me bandat arabe dhe përfundon duke dashur të lërë jetën e tij të vjetër për familjen e tij, por siç pritej, nuk është kurrë kaq e thjeshtë.
  Image 4 Blocks Sezoni 3
 • 4 Blocks Sezoni 2

  Image 4 Blocks Sezoni 2
  HD
  4 Blocks Sezoni 2
  Me qendër në Neukölln, Berlin Toni administron biznesin e përditshëm të marrëdhënies me bandat arabe dhe përfundon duke dashur të lërë jetën e tij të vjetër për familjen e tij, por siç pritej, nuk është kurrë kaq e thjeshtë.
  Image 4 Blocks Sezoni 2
 • 4 Blocks Sezoni 1

  Image 4 Blocks Sezoni 1
  HD
  4 Blocks Sezoni 1
  Me qendër në Neukölln, Berlin Toni administron biznesin e përditshëm të marrëdhënies me bandat arabe dhe përfundon duke dashur të lërë jetën e tij të vjetër për familjen e tij, por siç pritej, nuk është kurrë kaq e thjeshtë.
  Image 4 Blocks Sezoni 1