Aktor: Alexander Yassin

 • Rising High a.k.a Betonrausch

  Image Rising High (2020) a.k.a Betonrausch
  HD
  Rising High (2020) a.k.a Betonrausch
  Ngritja dhe rënia e tre agjentëve të korruptuar të pasurive të patundshme që grumbullojnë pasuri absurde në një kohë shumë të shkurtër, por bien në një vorbull mashtrimi, lakmie dhe droge.
  Image Rising High (2020) a.k.a Betonrausch