Aktor: Alexander Chaplin

 • The Assistant

  Image The Assistant (2019)
  HD
  The Assistant (2019)
  Një vështrim mbi ditën e punës së një asistenteje të një drejtori të fuqishëm. Xheini ndjek rutinën e përditshme dhe bëhet e kujdesshme nga kërcënimet e vazhdueshme në punën e saj.
  Image The Assistant (2019)
 • Wish I Was Here

  Image Wish I Was Here (2014)
  HD
  Wish I Was Here (2014)
  Një aktor në vështirësi, baba dhe bashkëshort, e gjen veten në një udhëkryq të madh, i cili e detyron të shqyrtojë jetën, familjen dhe karrierën.
  Image Wish I Was Here (2014)
 • Syrup

  Image Syrup (2013)
  HD
  Syrup (2013)
  Një dembeli i lind ideja si të fitojë 1 milion dollar. Por për ta realizuar ai duhet të mësojë t'i besojë koleges së tij tërheqëse.
  Image Syrup (2013)
 • The Report

  Image The Report (2019)
  The Report (2019)
  Anëtari idealist i stafit të Senatit, Deniëll J. Xhons, i urdhëruar nga shefja e tij për të drejtuar hetimin mbi programin e burgimit dhe marrjes në pyetje të CIA-s pas 9/11-ës, zbulon sekrete tronditëse.
  Image The Report (2019)
 • The Basketball Diaries

  Image The Basketball Diaries (1995)
  HD
  The Basketball Diaries (1995)
  Një i ri vë në rrezik ëndrrat e tij për t'u bërë yll basketbolli pasi bie në botën pikëlluese të varësisë nga droga.
  Image The Basketball Diaries (1995)