Aktor: Alessio Boni

 • Non sono un assassino aka I’m not a killer

  Image Non sono un assassino (2019) aka I’m not a killer
  FULL HD
  Non sono un assassino (2019) aka I’m not a killer
  Një oficer i nderuar policie, shkon të takojë një mëngjes, mikun e tij më të mirë që është edhe prokuror. Po atë mëngjes, prokurori gjendet i vrarë dhe oficeri i policisë është personi i fundit që e ka parë të gjallë.
  Image Non sono un assassino (2019) aka I’m not a killer
 • The Girl In The Fog aka La ragazza nella nebbia

  Image The Girl In The Fog (2017) aka La ragazza nella nebbia
  HD
  The Girl In The Fog (2017) aka La ragazza nella nebbia
  Detektivi Vogel dërgohet në një qytet të izoluar në një luginë malore për të hetuar çështjen e një 16-vjeçareje të zhdukur.
  Image The Girl In The Fog (2017) aka La ragazza nella nebbia
 • The Tourist

  Image The Tourist (2010)
  HD
  The Tourist (2010)
  Frank një turist i zakonshëm qe shkon ne Itali ne pushime për te shëruar një zemër e ti të thyer, pa pritmas takohet me Elisen një grua e jashtëzakonshme qe kalon me qellim ne rrugën e tij.
  Image The Tourist (2010)