Aktor: Albert Kobrovsky

 • Coma a.k.a. Koma

  Image Coma (2019) a.k.a. Koma
  HD
  Coma (2019) a.k.a. Koma
  Kur zgjohet në një botë të re dhe të rrezikshme, një djalë i ri duhet të përballet me sfida dhe mistere për zbuluar se çfarë është reale dhe çfarë është një fantazi.
  Image Coma (2019) a.k.a. Koma