Aktor: Ala'amoe Keolanui

 • The Islands

  Image The Islands (2019)
  HD
  The Islands (2019)
  Bazuar në ngjarje të vërteta, kjo është historia se si guximi dhe përkushtimi i disa njerëzve ndryshuan jetën e një fisi të tërë dhe që me besim dhe vullnet asgjë nuk është e pamundur.
  Image The Islands (2019)