Aktor: Agam Darshi

 • William

  Image William (2019)
  HD
  William (2019)
  Dy shkencëtarë përdorin ADN-në e lashtë për të klonuar një neandertal të quajtur William, por tiparet e tij dalluese fizike dhe mënyra e ndryshme e të menduarit së shpejti provokojnë frikë dhe armiqësi tek ata që e hasin.
  Image William (2019)