Aktor: Adrian Scarborough

 • Christopher Robin

  Image Christopher Robin (2018)
  HD
  Christopher Robin (2018)
  Një njeri familjar punëtor Kristofer Robini, takon shokun e tij të fëmijërisë, Uini Pu, i cili e ndihmon atë të ri gjejë lumturinë e jetës.
  Image Christopher Robin (2018)
 • The King’s Speech

  Image The King’s Speech (2010)
  The King’s Speech (2010)
  Fitues i 4 çmimeve Oskar. Historia e vërtetë e mbretit Xhorxh VI, i cili ishte përndjekur gjithë jetën nga një e metë në të folur dhe problemi më i madh ishin fjalimet në publik. Por me kombin në prag të luftës, gruaja e tij kërkon ndihmën e një terapisti, që me metoda të pazakonta do ta ndihmojë mbretin t’i japë…
  Image The King’s Speech (2010)