Aktor: Aditya Rawal

 • Bamfaad

  Image Bamfaad (2020)
  HD
  Bamfaad (2020)
  Një histori dashurie e ndodhur në Allahabad mes Nejtit dhe Nelanit të cilët njihen rastësisht. Ata bëjnë zgjedhje të guximshme dhe të ecin mes vështirësive të jetës duke u mbështetur te dashuria...
  Image Bamfaad (2020)