Aktor: Adil Hussain

 • Life of Pi

  Image Life of Pi (2012)
  HD
  Life of Pi (2012)
  Një djalë i ri i cili i mbijeton një fatkeqësie në det përfundon në një udhëtim epik, aventurë dhe zbulimi. Gjatë udhëtimit, ai formon një lidhje të papritur me një tjetër të mbijetuar… një tigër të frikshëm Bengal.
  Image Life of Pi (2012)
 • Good Newwz

  Image Good Newwz (2019)
  HD
  Good Newwz (2019)
  Dy çifte me të njëjtin mbiemër vendosin t’i nënshtrohen fekondimit in vitro dhe presin fëmijët e tyre të ardhshëm. Problemet nisin pasi zbulojnë se spermat e secilit çift janë ngatërruar me njëra-tjetrën.
  Image Good Newwz (2019)
 • English Vinglish

  Image English Vinglish (2012)
  HD
  English Vinglish (2012)
  Një grua e qetë, e ëmbel (Sridevi), duron çdo ditë mospërfilljen e burrit të saj të mirë edukuar dhe vajzës së saj, për shkak të paaftesisë së saj për të folur dhe kuptuar Anglisht.
  Image English Vinglish (2012)
 • 2.0

  Image 2.0 (2018)
  2.0 (2018)
  Doktor Vasegaran dhe asistentja e tij Nila kërkohen për të ndihmuar pasi telefonat celularë nisën të fluturojnë në mënyrë misterioze në Çenai. Vasegaran risjell në jetë robotin e tij të besuar Çiti për t'iu kundërvënë zogut me fuqi të mbinatyrshme Pakshirajan.
  Image 2.0 (2018)