Aktor: Adelaide Clemens

 • To the Stars

  Image To the Stars (2019)
  HD
  To the Stars (2019)
  Nën mbikqyrjen e vazhdueshme të një qyteti të vogël, vajza e tërhequr e një fermeri formon një miqësi të ngushtë me një vajzë, sa të mirëpranuar nga shoqëria por aq edhe të pakujdesshme, e cila sapo ka ardhur në Oklahoma.
  Image To the Stars (2019)
 • The Great Gatsby

  Image The Great Gatsby (2013)
  HD
  The Great Gatsby (2013)
  Ky film është bazuar në novelën me të njëjtin titull, shkruar nga F.Scott Fitzgerald. Tregohet dëshira e etje për famë e pushtet si dhe emocionet e forta te dashurisë së parë Nick Carraway, një djalosh nga Minnesota, shpërngulet në New York për të mësuar më tepër rreth botes së biznesit. Kështu ai merr një shtepi me qira dhe papritur njihet…
  Image The Great Gatsby (2013)