Aktor: Adam Godley

 • Missing Link

  Image Missing Link (2019)
  HD
  Missing Link (2019)
  Me ëndrrën për të qenë aventurieri më i madh i të tëra kohërave, sër Lionel Frost, kryen udhëtime të rrezikshme për të vërtetuar legjendat më të jashtëzakonshme të botës. Për të fituar një vend në Shoqatën Mbretërore dhe për t’i provuar të tërëve që ka të drejtë, ai niset në kërkim të Këmbë-Madhit, por gjatë kësaj aventure ai zbulon më…
  Image Missing Link (2019)
 • The BFG

  Image The BFG (2016)
  HD
  The BFG (2016)
  Një vajzë që quhet Sofi, ndeshet me Gjigantin e madh e miqësor që, krahas pamjes së tij frikësuese, del që ka një shpirt të mirë, i cili konsiderohet nga gjigantët e tjerë i dëbuar, pasi ndryshe nga ata, ai nuk pranon të hajë fëmijët.
  Image The BFG (2016)
 • Battleship

  Image Battleship (2012)
  HD
  Battleship (2012)
  Bazuar në lojën mjaft popullore të betejave në det. Një flotë ndërkombëtare në mision trajnimi, zbulon disa qënie jashtëtokësore që kanë si qëllim shfarrosjen e jetës mbi Tokë. Lufta përhapet kudo, në oqean, ajër dhe tokë, por shpresa e vetme e njerëzimit mund të jenë disa anije luftarake të bllokuara pas një mburoje të ngritur nga jashtëtokësorët...
  Image Battleship (2012)
 • Around the World in 80 Days

  Image Around the World in 80 Days (2004)
  Around the World in 80 Days (2004)
  1872. Fileas Fog, një shpikës pa vlerë për ministrin e Akademisë së Shkencave të Anglisë, vë bast se do bëjë xhiron e botës për 80 ditë. Pasportu, një kinez që ka vjedhur nga banka e Anglisë Budën Jeshil sepse i përket fshatit të tij, në çastin që po e përzinte policia u njohë me Fielas Fog dhe shikon se mënyra…
  Image Around the World in 80 Days (2004)
 • Nightmare Cinema

  Image Nightmare Cinema (2018)
  Nightmare Cinema (2018)
  Pesë të panjohur hyjnë në një teatër ku përballen me sekretet dhe frikën e tyre më të madhe në formën e një filmi.
  Image Nightmare Cinema (2018)