Aktor: Adam G. Simon

 • Point Blank

  Image Point Blank (2019)
  HD
  Point Blank (2019)
  Të vendosur përballë bandave rivale dhe policëve të korruptuar, një infermier i urgjencës dhe një kriminel duhet të punojnë së bashku për të mbijetuar.
  Image Point Blank (2019)