Aktor: Adam Driver

 • BlacKkKlansman

  Image BlacKkKlansman (2018)
  HD
  BlacKkKlansman (2018)
  Historia e një skuadre policësh që infiltrohen në një grup të Ku Kluks Klanit, që të pengojnë një sulm ndaj studentëve me ngjyrë, në Amerikën e viteve 1960.
  Image BlacKkKlansman (2018)
 • Star Wars: The Last Jedi

  Image Star Wars: The Last Jedi (2017)
  HD
  Star Wars: The Last Jedi (2017)
  Rei zhvillon aftësitë e saj të sapozbuluara me udhëzimin e Luk Skajuokërit, i cili është i pavendosur nga forca e fuqive të saj. Ndërkohë, Rezistenca përgatitet për betejën me Urdhrin e Parë.
  Image Star Wars: The Last Jedi (2017)
 • Paterson

  Image Paterson (2016)
  HD
  Paterson (2016)
  U VENDOS VERSIONI HD : Një vëzhgim i qetë i triumfeve dhe dështimeve të jetës së përditshme, bashkë më poezinë e dukshme në çdo detaj të saj.
  Image Paterson (2016)
 • Star Wars: The Rise Of Skywalker

  Image Star Wars: The Rise Of Skywalker (2019)
  FULL HD
  Star Wars: The Rise Of Skywalker (2019)
  Pjesëtarët e mbijetuar të rezistencës përballen edhe njëherë me Urdhrin e Parë, dhe konflikti legjendar midis Jedit dhe Sith arrin kulmin duke i dhënë fund historisë Skajuoker.
  Image Star Wars: The Rise Of Skywalker (2019)
 • Star Wars: The Force Awakens

  Image Star Wars: The Force Awakens (2015)
  HD
  Star Wars: The Force Awakens (2015)
  30 vite pas rrëzimit të Perandorisë Galaktike, një kërcënim i ri po ngrihet. Urdhri i Parë kërkon te sundojë galaksinë, dhe vetëm një grup heronjsh mund t'i ndalojë ata.
  Image Star Wars: The Force Awakens (2015)
 • Marriage Story

  Image Marriage Story (2019)
  HD
  Marriage Story (2019)
  Një regjisor dhe gruaja e tij aktore luftojnë për një divorc rraskapitës, i cili i shtyn të kalojnë kufjtë personalë dhe krijues.
  Image Marriage Story (2019)
 • Frances Ha

  Image Frances Ha (2012)
  Frances Ha (2012)
  Një grua e Nju Jorkut (që nuk ka një apartament), figurante në një kompani vallëzimi (edhe pse ajo nuk është vërtet balerinë), e hedh veten në ëndrrat e saj, edhe pse mundësia e realizimit të tyre zvogëlohet me kalimin e kohës.
  Image Frances Ha (2012)
 • The Dead Don’t Die

  Image The Dead Don’t Die (2019)
  The Dead Don’t Die (2019)
  Qyteti i qetë i Sentervillit lufton me një turmë zombish ndërsa të vdekurit fillojnë të ngrihen nga varret.
  Image The Dead Don’t Die (2019)
 • The Report

  Image The Report (2019)
  The Report (2019)
  Anëtari idealist i stafit të Senatit, Deniëll J. Xhons, i urdhëruar nga shefja e tij për të drejtuar hetimin mbi programin e burgimit dhe marrjes në pyetje të CIA-s pas 9/11-ës, zbulon sekrete tronditëse.
  Image The Report (2019)