Aktor: Abimana Aryasatya

 • The Night Comes for Us

  Image The Night Comes for Us (2018)
  HD
  The Night Comes for Us (2018)
  Ito, një vrasës me pagesë, pjesë e Triadës aziatike, gjendet në luftë mes bandës së tij dhe dëshirës për të shpëtuar një vajzë të vogël nga vdekja e pamëshirshme.
  Image The Night Comes for Us (2018)