Aktor: Aaron Hughes

 • How It Ends

  Image How It Ends (2018)
  HD
  How It Ends (2018)
  Historia e filmit është ambientuar pas një apokalipsi misterioz që shkakton një valë shkatërrimtare dhe dhune. Një burrë duhet të përballet me një udhëtim përmes një kombi në kaos për të shpëtuar gruan e tij shtatzënë. Me të është edhe babai i gruas, me të cilin ai nuk ka një marrëdhënie shumë të ngushtë.
  Image How It Ends (2018)
 • The Lazarus Project

  Image The Lazarus Project (2008)
  HD
  The Lazarus Project (2008)
  Një ish kriminel zhytet në një tentativë kriminale dhe më pas e gjen veten duke jetuar një jetë të re të pashpjegueshme teksa punon në një institucion psikiatrik.
  Image The Lazarus Project (2008)
 • ATM

  Image ATM (2012)
  HD
  ATM (2012)
  Pas një vizite natën vonë në një ATM (bankomat), tre punëtorë duhet të luftojnë dëshpërimisht për jetën e tyre pasi zihen në kurth nga një i panjohur...
  Image ATM (2012)
 • Joy Ride 3

  Image Joy Ride 3 (2014)
  HD
  Joy Ride 3 (2014)
  Nail Rusty është rikthyer përsëri në rrugë në kërkim për të ndëshkuar padrejtësin në çdo hap dhe këtë herë ndeshet me disa djem të cilët kane marr rrugen për një garë diku larg, por gjërat nuk ndodhin ashtu siç kishin planifikuar kur gjdo gjë del jashtë kontrollit…
  Image Joy Ride 3 (2014)