Viti: 1993

 • Hard Target

  Image Hard Target (1993)
  HD
  Hard Target (1993)
  Një grua punëson një vagabond si udhërrëfyes nëpër Nju Orlins, në kërkim të babait të saj, që ka humbur. Gjatë kësaj zbulojnë një lojë vdekjeprurëse, si macja me miun mbrapa zhdukjes së tij.
  Image Hard Target (1993)
 • Sliver +18

  Image Sliver (1993) +18
  HD
  Sliver (1993) +18
  KUJDES: FILMI PËRMBAN SKENA EROTIKE! KËSHILLOHET PËR SHIKUES MBI 18 VJEÇ! Një grua shpërngulet një një apartament të veçantë në New York, ku shumë shpejt zbulon të gjitha sekretet tronditëse të qiramarrësve.
  Image Sliver (1993) +18
 • Poetic Justice

  Image Poetic Justice (1993)
  HD
  Poetic Justice (1993)
  Në këtë film,e shohim botën me sytë e personazhit kryesor,një poete e re Afriko-Amerikane. Një postier fton disa shokë për një udhëtim të gjatë brenda natës...
  Image Poetic Justice (1993)
 • Indecent Proposal

  Image Indecent Proposal (1993)
  HD
  Indecent Proposal (1993)
  Një grua e martuar bie dakord që të ketë marrëdhënie me një burrë tjetër për 1,000,000 dollarë...
  Image Indecent Proposal (1993)
 • Carlito’s Way

  Image Carlito’s Way (1993)
  HD
  Carlito’s Way (1993)
  Ish i dënuari Rican është liruar nga burgu, premton që do të qëndroj larg nga droga dhe dhuna pavarësisht nga rrethi i ti që ka, jeta e ti do të filloj nga jashtë N.Y.C
  Image Carlito’s Way (1993)
 • Crime Story

  Image Crime Story (1993)
  HD
  Crime Story (1993)
  Një agjent special ngarkohet me detyrën për të mbrojtur një biznesmen shumë të pasur. Por kur biznesmeni rrëmbehet, ai duhet të bashkëpunojë me një detektiv të vjetër për të zgjidhur një çështje që nuk është aspak ashtu si duket.
  Image Crime Story (1993)
 • Schindler’s List

  Image Schindler’s List (1993)
  HD
  Schindler’s List (1993)
  Në Poloni gjatë Luftës së Dytë Botërore, Oskar Schindler gradualisht fillon të shqetësohet për fuqinë punëtore të tij çifute, pasi përjeton persekutimet e tyre nga nazistët. Ky film mban vendin e 7-të në rënditjen botërore të filmave më të mirë! Fituesi i 7-të çmimeve Oskar dhe i 70 çmimeve të tjera.
  Image Schindler’s List (1993)
 • Mrs. Doubtfire

  Image Mrs. Doubtfire (1993)
  HD
  Mrs. Doubtfire (1993)
  Pas një divorci të hidhur, një aktor maskohet si një shërbyese femër për të shpenzuar më shumë kohë me fëmijët pasi janë nën kujdesin e ish-gruas së tij.
  Image Mrs. Doubtfire (1993)
 • Menace II Society

  Image Menace II Society (1993)
  Menace II Society (1993)
  Një gangster i ri në rrugë përpiqet t'i shpëtojë kufijve dhe tundimeve të getos në kërkim të një jete më të mirë.
  Image Menace II Society (1993)