Viti: 1987

 • American Ninja 2: The Confrontation

  Image American Ninja 2: The Confrontation (1987)
  HD
  American Ninja 2: The Confrontation (1987)
  Në një ishull të largët në Karaibe, Ushtria e Ranger Joe Armstrong heton zhdukjen e disa marinsave. Kështu bien në gjurmë të një krimineli, i cili ka rrëmbyer një shkencëtar lokal dhe po prodhon në masë luftëtarë mutantë Ninja.
  Image American Ninja 2: The Confrontation (1987)
 • Over the Top

  Image Over the Top (1987)
  HD
  Over the Top (1987)
  Linkoln Hauku (Fajkoi) është një kamionist që bën mundje dore për të fituar para, në mënyrë që të rindërtojë jetën e tij. Pas vdekjes së gruas, të cilën e ka braktisur 10 vjet më parë, ai përpiqet të rregullojë marrëdhëniet me të birin. Mes luftës me gjyshin e djalit dhe përpjekjes për të bërë për vete të birin, do t’i…
  Image Over the Top (1987)
 • Lethal Weapon

  Image Lethal Weapon (1987)
  HD
  Lethal Weapon (1987)
  Një polic veteran, Murtagu, ka partner oficerin më të ri, vetëvrasës, Rigsin. Ata kanë një gjë të përbashkët: urrejnë të punojnë në grup. Tani ata duhet të mësojnë të punojnë me njëri-tjetrin për të ndaluar një bandë kontrabandistësh droge.
  Image Lethal Weapon (1987)
 • Project A 2

  Image Project A 2 (1987)
  HD
  Project A 2 (1987)
  Projekti-A Pjesa 2: Dragoi është transferuar dhe tashmë është bërë kreu i policisë në rrethin Sai Van dhe i duhet të luftojë kundër një gangsteri të rëndësishëm, kundër revolucionarëve anti-Mançu, kundër disa piratëve të arratisur, kundër besnikëve të Mançu-së dhe kundër një inspektori të korruptuar të policisë.
  Image Project A 2 (1987)
 • The Princess Bride

  Image The Princess Bride (1987)
  HD
  The Princess Bride (1987)
  Një përrallë klasike zanash e lexuar me mirësi nga një gjysh për nipin e tij të sëmurë, për një princ të keq, një princeshë të bukur, dhe po, disa puthje!
  Image The Princess Bride (1987)
 • The Untouchables

  Image The Untouchables (1987)
  HD
  The Untouchables (1987)
  Agjenti federal Eliot Nes urdhëron kapjen e Al Kapone-es, për shkak të korrupsionit të shfrenuar ai mbledh vetë një ekip të vogël dhe del në terren.
  Image The Untouchables (1987)