Viti: 1974

  • The Godfather: Part II

    Image The Godfather: Part II (1974)
    The Godfather: Part II (1974)
    Vazhdimi i sagës së familjes Korleone tregon historinë e Vito Korleones kur ka qenë i ri në Nju Jorkun e 1920-ës dhe më pas ndjek Majkëll Korleonen në 1950-ën i cili po përhapte biznesin ne familjes në Las Vegas, Hollivud dhe Kubë.
    Image The Godfather: Part II (1974)