Viti: 1966

  • The Good the Bad and the Ugly

    Image The Good the Bad and the Ugly (1966)
    The Good the Bad and the Ugly (1966)
    ilm western nje nder me te vleresuarit ne te gjitha koherat. I miri, i keqi dhe i shemtuari. Me aktor Clint eastwood ne nje nga rolet e tij me prestigjoze.
    Image The Good the Bad and the Ugly (1966)