Regjizor: Timo Tjahjanto

  • The Night Comes for Us

    Image The Night Comes for Us (2018)
    HD
    The Night Comes for Us (2018)
    Ito, një vrasës me pagesë, pjesë e Triadës aziatike, gjendet në luftë mes bandës së tij dhe dëshirës për të shpëtuar një vajzë të vogël nga vdekja e pamëshirshme.
    Image The Night Comes for Us (2018)
  • Killers

    Image Killers (2014)
    HD
    Killers (2014)
    Një psikopat japonez ndez aksidentalisht 'anën e errët' vrasëse të një gazetari. Ata fillojnë të ndajnë krimet e tyre nëpërmjet internet, por pasojat e këtyre krimeve do të jenë fatale.
    Image Killers (2014)
  • Headshot

    Image Headshot (2016)
    HD
    Headshot (2016)
    Një i plagosur me plumb kokës, e gjen vetën në spital pa ndjenja dhe kur zgjohet i duhet të zbuloje se kush e plagosi e cili është vet. Mos e humbisni këtë film plot aksion!
    Image Headshot (2016)