Regjizor: Tim Burton

 • Dumbo Dublim Shqip

  Image Dumbo (2019) Dublim Shqip
  HD
  Dumbo (2019) Dublim Shqip
  Disney dhe regjisori visionar Tim Burton sjellin në jetë klasikun e dashur "Dumbo". Pronari i një cirku drejt falimentimit cakton Holtin dhe fëmijët e të tij që të kujdesen për një elefant të sapolindur me veshë gjigantë. Kur ata zbulojnë se Dumbo mund të fluturojë, cirku korr sukses duke tërhequr vemendjen e një biznesmeni lakmitar. Ai e merr Dumbon në…
  Image Dumbo (2019) Dublim Shqip
 • Dumbo

  Image Dumbo (2019)
  HD
  Dumbo (2019)
  Klasiku Dambo, elefanti me veshët e mëdhenj, arrin të shpëtojë cirkun me aftësinë e tij për të fluturuar. Por bashkë me shokët e tij të vegjël, Millin dhe Xhoin, zbulojnë planet e errëta të pronarëve.
  Image Dumbo (2019)
 • Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

  Image Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
  HD
  Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
  Todd I akuzuar padrejtësisht për krime qe si ka kryer, do te arrestohet. Por kur del nga burgu ai do të shnderrohet në një njeri krejt tjeter.
  Image Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
 • Dark Shadows

  Image Dark Shadows (2012)
  HD
  Dark Shadows (2012)
  Një vampir i burgosur, Barnaba Collins,  është liruar dhe kthehet në shtëpinë e tij stërgjyshërore, ku pasardhësit e tij jofunksionalë kanë nevojë për mbrojtjen e tij…
  Image Dark Shadows (2012)
 • Big Eyes

  Image Big Eyes (2014)
  HD
  Big Eyes (2014)
  Një drame e pasqyruar në piktoren e famshme Margareta Kin, sukseset e të ciles kishin filluar rreth viteve 1950 dhe gjate këtyre viteve ajo pati vështirësi me burrin e saj, i cili u mundua t'ia marr vlerat duke shfrytëzuar atë afër 10 vite.
  Image Big Eyes (2014)
 • Edward Scissorhands

  Image Edward Scissorhands (1990)
  Edward Scissorhands (1990)
  Një burre i dashur, me gershere në vend të duarve, është sjelle të jetoje në komunitet pasi ka jetuar në izolim.
  Image Edward Scissorhands (1990)