Regjizor: Spike Lee

 • BlacKkKlansman

  Image BlacKkKlansman (2018)
  HD
  BlacKkKlansman (2018)
  Historia e një skuadre policësh që infiltrohen në një grup të Ku Kluks Klanit, që të pengojnë një sulm ndaj studentëve me ngjyrë, në Amerikën e viteve 1960.
  Image BlacKkKlansman (2018)
 • Inside Man

  Image Inside Man (2006)
  HD
  Inside Man (2006)
  Një polic, një grabitës bankash dhe një komisioner i fuqishëm futen në negociata ku janë të përfshira shumë rreziqe, kjo pas veprimeve fantastike të kriminelit në një situatë pengmarrje.
  Image Inside Man (2006)
 • OldBoy

  Image OldBoy (2013)
  OldBoy (2013)
  Një ekzekutiv marketingu, rrëmbehet dhe mbahet peng për 20 vjet në vetmi totale. Kur papritur lihet i lirë, ai fillon një mision për të zbuluar me çdo kusht kush organizoi dënimin e tij të tmerrshëm, por e gjen veten në mes të një rrjete komplotesh dhe sprovash të jashtëzakonshme...
  Image OldBoy (2013)
 • Chi-Raq

  Image Chi-Raq (2015)
  Chi-Raq (2015)
  Në zonën Jugore të Çikagos konfliktin mes bandave vendos kush jeton dhe kush vdes. Pas vrasjes së Patit 7-vjeçare diçka ndryshon, a mundet që femrat me anë të grevës së seksit t’i japin fund kësaj situate?
  Image Chi-Raq (2015)