Regjizor: Senol Sönmez

 • Oldur Beni Sevgilim a.k.a Kill Me if You Dare

  Image Oldur Beni Sevgilim (2019) a.k.a Kill Me if You Dare
  HD
  Oldur Beni Sevgilim (2019) a.k.a Kill Me if You Dare
  Marrëdhënia e dy të rinjve vjen afër fundit kur fati u shkatërron pasurinë e ndërtuar me mund. Dashuria e tyre do të vihet në provë si kurrë më parë...
  Image Oldur Beni Sevgilim (2019) a.k.a Kill Me if You Dare
 • Mutluluk Zamani

  Image Mutluluk Zamani (2017)
  HD
  Mutluluk Zamani (2017)
  Dashuria e vërtetë nuk ka të bëjë me perfeksionin, por fshihet të metat. Filmi "Koha e Lumturisë" tregon historinë e Mertit i cili krijon jetën e tij "perfekte" pa u përballur me të kaluarën dhe Ada, e cila e ndërton jetën në bazë të eksperiencave të kaluara...
  Image Mutluluk Zamani (2017)