Regjizor: Paco Plaza

 • Eye for an Eye

  Image Eye for an Eye (2019)
  HD
  Eye for an Eye (2019)
  Një tregtar droge që kërkon pushim. Një infermier që kërkon hakmarrje. Një udhëkryq ku askush nuk është i sigurt.
  Image Eye for an Eye (2019)
 • Veronica

  Image Veronica (2017)
  HD
  Veronica (2017)
  Madrid, 1991. Një vajzë adoleshente e gjen veten të rrethuar nga një forcë keqbërëse mbinatyrore, pasi luajti Ouija, lojën e shpirtrave, me dy shoqe të klasës.
  Image Veronica (2017)
 • [Rec] 2

  Image [Rec] 2 (2009)
  HD
  [Rec] 2 (2009)
  Për të konstatuar situatën aktuale, një oficer i supozuar mjekësor dhe një ekip i GEO hyjnë brenda në ndërtesën e banuar dhe fatkeqe, tashmë të karantinuar.
  Image [Rec] 2 (2009)
 • REC

  Image REC (2007)
  HD
  REC (2007)
  Një reportere televizive dhe një kameraman ndjekin punëtorët e zjarrfikësit në një ndërtesë të errët apartamentesh ku brenda me diçka të tmerrshme.
  Image REC (2007)