Regjizor: Michael Peterson

 • Knuckleball

  Image Knuckleball (2018)
  HD
  Knuckleball (2018)
  Kur i vdes gjyshi plot sekrete papritur natën, Henri 12-vjeçar e gjen veten në shënjestër në një fermë të izoluar dhe futet ne mes të një stuhie te madhe terrori e trashëgimie të errët familjare.
  Image Knuckleball (2018)