Regjizor: Marc Forster

 • Christopher Robin

  Image Christopher Robin (2018)
  HD
  Christopher Robin (2018)
  Një njeri familjar punëtor Kristofer Robini, takon shokun e tij të fëmijërisë, Uini Pu, i cili e ndihmon atë të ri gjejë lumturinë e jetës.
  Image Christopher Robin (2018)
 • Quantum of Solace

  Image Quantum of Solace (2008)
  HD
  Quantum of Solace (2008)
  Agjenti 007 është i plagosur në krenarinë e tij, pasi është tradhtuar nga Vesper, gruaja që dashuronte. Misioni i tij i ri fillon me detyrën e re për Bondin që të mos bënte asnjë hakmarrje personale. Pasi zbulon se një organizatë sekrete kishte kapur Vesper, e që një llogari bankare i përket një agjenti M16 të korruptuar në Haiti, Bond…
  Image Quantum of Solace (2008)
 • The Kite Runner

  Image The Kite Runner (2007)
  HD
  The Kite Runner (2007)
  Pasi kalon shumë vite në Kaliforni, Amiri kthehet në atdheun e tij në Afganistan. E ndërmerr këtë udhëtim për të ndihmuar djalin e mikut të tij të fëmijërisë, i cili është në telashe...
  Image The Kite Runner (2007)
 • Machine Gun Preacher

  Image Machine Gun Preacher (2011)
  Machine Gun Preacher (2011)
  Historia e Sam Childers, i cili nga nje drogaxhi i rendomte kthehet ne nje besimtar te devotshem, dhe pas kesaj gjithcka fillon ti ece mire. Me pas niset ne nje mision ndihmes ne Sudan dhe duke pare masakrat qe ndodhin , fillon te ndihmoje femijet duke ndertuar jetimore , dhe duke marre armet per te luftuar kunder rrebelve…
  Image Machine Gun Preacher (2011)