Regjizor: Kenji Tanigaki

 • Enter the Fat Dragon

  Image Enter the Fat Dragon (2020)
  HD
  Enter the Fat Dragon (2020)
  Një polic caktohet që të shoqërojë një kriminel në Japoni, ndërkohë që po përballej me problemet në marrëdhënie, po ashtu dhe me ndryshimin e tij në pamjen fizike.
  Image Enter the Fat Dragon (2020)