Regjizor: Josh Trank

 • Capone

  Image Capone (2020)
  FULL HD
  Capone (2020)
  Jeta e Al Capones (Tom Hardy) 47 vjeçar, pas 10 vjetësh burg, kur fillon të vuajë nga çrregullimet mendore dhe përndiqet nga e shkuara e tij e dhunshme...
  Image Capone (2020)
 • Fantastic Four

  Image Fantastic Four (2015)
  HD
  Fantastic Four (2015)
  Historia e katër të rinjve që teletransportohen në një univers të rrezikshëm alternativ që ndërthur formën e tyre fizike në një mënyrë tronditëse. Ata duhet të mësojnë që të kontrollojnë aftësitë e tyre të reja dhe të punojnë për të shpëtuar Tokën nga një mik i tyre i vjetër që tashmë është shndërruar në armikun e tyre.
  Image Fantastic Four (2015)
 • Chronicle

  Image Chronicle (2012)
  HD
  Chronicle (2012)
  Ndërsa janë në një festë, tre studentë fitojnë fuqi të mbinatyrshme pasi bëjnë një zbulim të pabesueshëm nën tokë.  Por shpejt gjithçka do të dalë jashtë kontrollit...
  Image Chronicle (2012)