Regjizor: Joe Lynch

 • Point Blank

  Image Point Blank (2019)
  HD
  Point Blank (2019)
  Të vendosur përballë bandave rivale dhe policëve të korruptuar, një infermier i urgjencës dhe një kriminel duhet të punojnë së bashku për të mbijetuar.
  Image Point Blank (2019)
 • Wrong Turn 2: Dead End

  Image Wrong Turn 2: Dead End (2007)
  HD
  Wrong Turn 2: Dead End (2007)
  Një grup i garuesve në një emision mbijetese duhet të luftojnë me një familje të kanibalëve të cilët planifikojnë ti mbysin ata në mënyrë të pamëshirshme.
  Image Wrong Turn 2: Dead End (2007)
 • Everly

  Image Everly (2014)
  HD
  Everly (2014)
  Një grua, e mbyllur me forcë në një apartament prej 4 vitesh, duhet të përballet me vrasësit që dërgon ish i dashuri i saj, një bos mafie...
  Image Everly (2014)