Regjizor: Jesse D. Ikeman

  • A Perfect Plan

    Image A Perfect Plan (2020)
    A Perfect Plan (2020)
    Katër hajdutë famëkeq zgjohen në një depo të fortifikuar dhe detyrohen nga një hajdut mjeshtër dinak të planifikojnë dhe të kryejnë një vjedhje të jashtëzakonshme diamantesh.
    Image A Perfect Plan (2020)