Regjizor: Jeremy Ungar

 • Ride

  Image Ride (2018)
  HD
  Ride (2018)
  Kur një shofer dhe një pasagjer i tij, i bashkohen një personazhi karizmatik, por manipulues, një natë normale në Los Anxhelos kthehet në në një luftë psikologjike për mbijetesë.
  Image Ride (2018)