Regjizor: Jeff Mednikow

 • Teen Titans Go! vs. Teen Titans

  Image Teen Titans Go! vs. Teen Titans (2019)
  HD
  Teen Titans Go! vs. Teen Titans (2019)
  Titanët e rinj kundër Titaneve Dublim Shqip Mos humbisni aventurën e rradhës të Titanëve Adoleshentë. Një dyluftim epik: Titanët do të përballen me armikun e tyre më të madh, vetveten.
  Image Teen Titans Go! vs. Teen Titans (2019)
 • Teen Titans Go! Vs. Teen Titans

  Image Teen Titans Go! Vs. Teen Titans (2019)
  Teen Titans Go! Vs. Teen Titans (2019)
  Një antagonist detyron skuadrat 2003 dhe 2013 të luftojnë për të provuar se cili ekip është më i mirë.
  Image Teen Titans Go! Vs. Teen Titans (2019)