Regjizor: Jee-woon Kim

 • Illang: The Wolf Brigade

  Image Illang: The Wolf Brigade (2018)
  HD
  Illang: The Wolf Brigade (2018)
  Në vitin 2029, një skuadër speciale e policisë lufton një grup terrorist që kundërshton ribashkimin e dy shteteve koreane. Por, pas kësaj lufte, qëndrojnë intriga dhe të fshehta pa fund...
  Image Illang: The Wolf Brigade (2018)
 • I Saw the Devil

  Image I Saw the Devil (2010)
  HD
  I Saw the Devil (2010)
  Pas vrasjes së bashkëshortes nga një vrasës serial, agjenti special Kim vihet në kërkim të hakmarrjes personale. Pasi e vendos disa herë në vështirësi vrasësin, i ofron vdekjen bazuar në mënyrat e tij çnjerëzore. Por a do të arrij ai të marrë hak? Shikoni filmin për më tepër.
  Image I Saw the Devil (2010)
 • The Last Stand

  Image The Last Stand (2013)
  HD
  The Last Stand (2013)
  Sherifi Ouens është një njeri që është tërhequr nga pozicioni i tij në Policinë e Los Anxhelos për të luftuar atë pak krim që ndodh në qytezën e përgjumur kufitare Somerton. Pas një arratisjeje spektakolare nga një autokolonë e FBI-së, bosi më famkeq dhe i kërkuar i drogës po ikën vetëtimthi drejt kufirit me 322 km/orë brenda një makine të…
  Image The Last Stand (2013)