Regjizor: Jean-François Richet

 • The Emperor of Paris

  Image The Emperor of Paris (2018)
  HD
  The Emperor of Paris (2018)
  Pasi arratiset nga burgu, një mashtrues përfshihet në punë të paligjshme pasi e akuzojnë për një krim që nuk ka kryer. Ai bashkëpunon me policinë që të rifitojë reputacionin e tij.
  Image The Emperor of Paris (2018)
 • Assault on Precinct 13

  Image Assault on Precinct 13 (2005)
  HD
  Assault on Precinct 13 (2005)
  Një polic duhet të mbajë të bashkuar një grup të burgosurish dhe një grup policësh natën e Vitit të Ri në një rajon policie. Një polic i korruptuar do të rrethojë dhe do të sulmoje rajonin e policisë me qëllimin për t'i vrarë të gjithë.
  Image Assault on Precinct 13 (2005)
 • Mesrine Part 1: Killer Instinct

  Image Mesrine Part 1: Killer Instinct (2008)
  HD
  Mesrine Part 1: Killer Instinct (2008)
  Historia fillon me vrasjet, ekzekutimet, të trafikut parisien të Zhak Mesrine. Përveç figurës së Zhak Mesrine si një gangster mediatik, narcisit dhe të dhunshëm, regjisori Jean-François Richet i ka konceptuar këta si dy filma të pavarur, dhe janë bazuar në autobiografinë e shkruar në burg nga vetë Mesrine (i cili lexohet Merin).
  Image Mesrine Part 1: Killer Instinct (2008)
 • Mesrine Part 2: Public Enemy #1

  Image Mesrine Part 2: Public Enemy #1 (2008)
  HD
  Mesrine Part 2: Public Enemy #1 (2008)
  Historia fillon me vrasjet, ekzekutimet, të trafikut parisien të Zhak Mesrine. Përveç figurës së Zhak Mesrine si një gangster mediatik, narcisit dhe të dhunshëm, regjisori Jean-François Richet i ka konceptuar këta si dy filma të pavarur, dhe janë bazuar në autobiografinë e shkruar në burg nga vetë Mesrine (i cili lexohet Merin).
  Image Mesrine Part 2: Public Enemy #1 (2008)