Regjizor: Igor Zaytsev

 • The Conquest of Siberia

  Image The Conquest of Siberia (2019)
  HD
  The Conquest of Siberia (2019)
  Oficeri i ri, Ivan Demarin, dërgohet me shërbim në thellësi të Siberisë. Aty, Ivani takon dashurinë e tij të parë dhe së bashku me regjimentin e tij nisen me mision për të gjetur ar në Jerkend dhe duhet të përballet me komplotin shtetëror në të cilin e gjen veten të ngatërruar.
  Image The Conquest of Siberia (2019)