Regjizor: Hwan-kyung Lee

  • Miracle in Cell No. 7

    Image Miracle in Cell No. 7 (2013)
    Miracle in Cell No. 7 (2013)
    Një histori për dashurinë mes një babai me probleme mendore dhe vajzës së tij të adhurueshme. I akuzuar për vrasje dhe përdhunim, shtëpia e babait të saj është burgu.
    Image Miracle in Cell No. 7 (2013)