Regjizor: Gareth Evans

 • Apostle

  Image Apostle (2018)
  HD
  Apostle (2018)
  Në vitin 1905, një person është në një mision të rrezikshëm për të shpëtuar motrën e tij të rrëmbyer nga një kult fetar në një ishull të izoluar.
  Image Apostle (2018)
 • The Raid 2

  Image The Raid 2 (2014)
  HD
  The Raid 2 (2014)
  Vetëm pak kohë pas sulmit të parë, Rama infiltrohet me huliganët e Xhakartës dhe planifikon të shkatërrojë sindikatën dhe të zbulojë korrupsionin brenda forcës së tij policore.
  Image The Raid 2 (2014)
 • V/H/S/2

  Image V/H/S/2 (2013)
  HD
  V/H/S/2 (2013)
  Duke kërkuar për një student të zhdukur, dy hetues privatë hyjne në shtëpinë e tij dhe zbulojne koleksionin e tij të kasetave VHS. Duke parë përmbajtjen të çdo kasete, ata e kuptojnë se mund të ketë motive të errëta për zhdukjes e studentit.
  Image V/H/S/2 (2013)