Regjizor: Cüneyt Kaya

 • Rising High a.k.a Betonrausch

  Image Rising High (2020) a.k.a Betonrausch
  HD
  Rising High (2020) a.k.a Betonrausch
  Ngritja dhe rënia e tre agjentëve të korruptuar të pasurive të patundshme që grumbullojnë pasuri absurde në një kohë shumë të shkurtër, por bien në një vorbull mashtrimi, lakmie dhe droge.
  Image Rising High (2020) a.k.a Betonrausch
 • Rising High

  Image Rising High (2020)
  HD
  Rising High (2020)
  Betonrausch (Titulli origjinal) Ngritja dhe rënia e tre agjentëve të korruptuar të pasurive të patundshme që grumbullojnë nje pasuri shume te madhe në shumë pak kohë, por bien në një vorbull mashtrimi, lakmie dhe droge. (Rising High 2020 me titra shqip)
  Image Rising High (2020)